.
Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham
zaterdag 14 mei 2022

Jani Kazaltzis kende paniekperiode: “Ik had net een huis gekocht, what the fuck”

Hij kwam zonder werk te zitten

Niemand twijfelt nog aan het inzicht op het gebied van styling bij Jani Kazaltzis. De bekende stylist is al van zo lang hij zich kan herinneren bezig met mode en fashion. Daardoor wist hij aan het begin van zijn stylingcarrière een job te landen bij VTM, waar hij de styling verzorgde voor verschillende tv-programma's. Alles ging goed, tot de zender destijds besloot om zijn contract niet te verlengen. Hij vertelt er iets meer over in Het Laatste Nieuws.

“Plots stond ik daar, zonder werk en zonder loon. Er was toen wel eventjes paniek in Janiland. Ik had net een huis gekocht en mijn lening moest afbetaald worden. Toen dacht ik wel eventjes van, what the fuck”, blikt hij terug op die periode. Achteraf bekeken was dat ontslag een van de beste dingen die hem kon overkomen.

“Doordat Lien Degol naar VTM overstapte kwam er een plaats vrij in het team van 'Zo man zo vrouw' bij SBS. Aanvankelijk twijfelde ik en bedankte voor het aanbod, maar na een eerste proefaflevering wist ik dat het iets voor mij was. Ik nestelde me in het team en de rest is geschiedenis”, wist Jani te vertellen.