.
Jani Kazaltzis
maandag 2 mei 2022

Jani Kazaltzis is Showbizz Bart dankbaar voor zijn carrière

Hij kreeg kansen dankzij hem

Ooit was er een tijd dat niemand de naam Jani Kazaltzis kende en hij een nobele onbekende was. Ondertussen is hij een graag gezien TV-figuur en wordt hij bijna overal herkend. Dat heeft hij te danken aan Showbizz Bart, die andere populaire stylist.

In een interview met Het Laatste Nieuws, geeft hij wat meer uitleg over de start van zijn carrière. “Rond mijn 20ste was ik al stylist. Ik deed stylings voor televisie en werkte backstage. Toen wou VTM met een nieuw programma beginnen, 'De heren maken de man', waarin een team van stylisten een make-over gaf aan de deelnemende kandidaten”, reageert Jani in de krant.

“Ik had geen ambitie om bekend te worden, maar Showbizz Bart gaf mijn naam door aan de productie en zo ging de bal aan het rollen. Toen moest ik wel toezeggen. Ik wou geen bruggen verbranden met het productiehuis.”

Jani mocht op auditie en slaagde met vlag en wimpel voor de screentests. De rest is televisiegeschiedenis. “Daar is voor mij alles begonnen”, blikt Jani tevreden terug op die periode.

Download onze app voor Android of iOS