.
Jani Kazaltzis
donderdag 31 augustus 2023

Jani Kazaltzis: “Ik zag niet waarom ze voor mij hadden gekozen” 

Maar nu wel 

Met ‘Tussen 4 buren’ presenteert Jani Kazaltzis opnieuw een programma dat in teken staat van wonen en interieur. Het is in elk geval een tv-traject dat hem enorm bevalt.

“Ik amuseer me enorm. Nochtans zag ik in het begin niet waarom ze mij voor ‘Blind Gekocht’ wilden. Nu Wel. ‘Blind Gekocht’ en ‘Tussen 4 buren’ zijn op een bepaalde manier een verlengstuk van ‘Zo Man Zo Vrouw’. Ik kom ergens binnen, doe een babbeltje met de mensen en probeer hen een goed gevoel te geven. Het enige verschil is dat iemand anders de restyling doet. Het plaatje klopt dus wel”, zegt Jani in Story.

Kazaltzis heeft die restyling altijd graag gedaan, maar op een bepaald moment was het mooi geweest. Jani denkt dan ook dat zijn carrière al lang voorbij was geweest moest hij enkel stylist zijn gebleven.

“Ik ben Play Media heel dankbaar voor de kansen die ik krijg om ook een andere kant van mezelf te tonen. Hetzelfde met ‘Viva La Feta’, dat ik presenteer met Otto-Jan Ham. Daar leerden tv-kijkers een kant van mij kennen die ze nog niet eerder zagen en dat vind ik erg fijn.”