.
Jani Kazaltzis
donderdag 28 april 2022

Jani Kazaltzis: “Ik heb nachtmerries over katten”

Dat komt door een dom ongeluk

De flamboyante TV-persoonlijkheid en stylist Jani Kazaltzis heeft soms rare dromen. Dat geeft hij toe in Het Laatste Nieuws.

“Toen ik jonger was, had ik vaak dromen waarin ik kon vliegen. Ik vloog dan boven de hele stad en dat was een zalig gevoel. Die dromen stopten rond mijn 30ste, maar ik genoot ervan”, zegt Jani.

“Recenter is er een nachtmerrie die geregeld terugkomt waarbij ik de kat van mijn beste vriendin Roberta Pellegriti aan het begraven ben. Er komt politie bij kijken, ik word gezocht en ze willen me in de gevangenis steken.”

Toch weet hij waar die nachtmerrie zijn oorsprong vond. “Toen ik ongeveer een jaar of 20 was, heb ik de poes van Roberta per ongeluk doodgereden. Ze lag op de oprit achter het wiel van mijn wagen te slapen en ik had haar niet opgemerkt”, geeft Jani berouwvol toe.

“Ik heb Roberta lang doen geloven dat het de buren waren. Ik ging zelfs nog mee naar de dierenarts. Pas vijftien jaar en tientallen nachtmerries later heb ik schoorvoetend toegegeven aan Roberta wat er toen echt gebeurd is. Het schuldgevoel was te groot. Ze heeft me vergeven, maar de nachtmerries zijn wel gebleven”.