.
News Image

Jan Verheyen werkt weer met Bart De Pauw

Hoe reageren de fans?


Het is ondertussen twee jaar geleden dat Bart De Pauw door de VRT bedankt werd voor bewezen diensten nadat verschillende vrouwen over de tv-maker hadden geklaagd wegens grensoverschrijdend gedrag. Er is sindsdien veel geschreven over Bart De Pauw, maar tot een rechtszaak is het nog steeds niet gekomen en dus is Bart De Pauw ook nog niet schuldig of onschuldig bevonden.



Jan Verheyen moest twee jaar geleden plots op zoek naar een andere hoofdrolspeler voor de film De Collega’s 2.0, normaal gezien had Bart De Pauw namelijk een dragende rol in de film. Jan en Bart zijn altijd de beste vrienden geweest en dat is ook nu nog het geval.



Vrijdag plaatste Jan Verheyen een foto van zichzelf samen met Rik Verheye én Bart De Pauw op Instagram. Het trio werkt samen voor ‘Influencers’, het nieuwe sketchprogramma van Bart De Pauw. De reacties op de foto zijn bijzonder positief. “Eindelijk terug! Welkom Bart, we hebben je gemist!”, schrijft één van de volgers van Jan Verheyen. “Circus heeft lang genoeg geduurd, tijd om weer goeie programma's te maken Bart!”, schrijft een andere fan.



Bart De Pauw heeft zelf al meer dan twee jaar niets meer op Instagram gepost, zijn laatste bericht dateert van 9 november 2017, de bewuste avond waarop bekend werd dat Bart weg ging bij de VRT.