.
Jan Van den Bosch in Familie
maandag 28 november 2022

Jan Van den Bosch: “Dat was niet aan de orde”

Er was geen hoop meer

Het zijn pijnlijke maanden geweest voor ‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch. Hij was 18 jaar lang samen met zijn jeugdliefde Fran toen ze besloten om uit elkaar te gaan.

“Ik denk dat we op het juiste moment uit elkaar zijn gegaan, nu het nog als vrienden kon. Voor er wrevel ontstond en we elkaar misschien niet meer graag genoeg zagen om in goede verstandhouding uit elkaar te gaan en nog twee kinderen groot te brengen”, reageert Jan in Dag Allemaal.

Heel wat koppels zouden nog samen in therapie gaan en een laatste verwoede poging doen om alles te lijmen, maar daar zijn Jan en Fran niet aan toegekomen.

“In ons geval was dat niet aan de orde, omdat we allebei op hetzelfde moment hetzelfde gevoel hadden, en ook heel snel een pad zagen dat we moesten bewandelen. Fran is de beste mama van de wereld, en ik ben ook wel een goede papa, denk ik. Al snel zagen we: dat gaat ook wel lukken als vrienden.”

Maar Jan is niet bij de pakken blijven zitten en is ondertussen al weer aan het daten. En met succes, want er is iemand nieuw. “Ik ben voorzichtig eerste stappen aan het zetten binnen een nieuwe relatie. Dat gaat goed, maar op het gemak en met veel tijd. Ze heeft niets met de showbizz te maken en wist ook niet wie ik was.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jan Van den Bosch