.
Jan Smit
zaterdag 16 november 2019

Jan Smit ziek in bed

Hij kan dit weekend niet optreden.

Heel wat Vlaamse fans hadden lange tijd uitgekeken naar zijn optreden in de Oktoberhallen te Wieze, maar vrijdagavond gaf de Volendamse zanger Jan Smit verstek. Jan lag namelijk ziek in bed.
“Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was ik deze week niet heel actief op social media. Ik heb de afgelopen dagen voornamelijk thuis in bed gelegen”, schreef Jan Smit vrijdag op zijn sociale media. “Helaas ben ik na een bezoek aan mijn huisarts genoodzaakt om de concerten voor dit weekend in Wieze en Volendam te annuleren ivm acute Laryngitis. ‬Dit betreft een acuut keelprobleem en maakt het onmogelijk om mezelf voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans de avonden te bezorgen waar ze recht op hebben. Het spijt mij echt enorm!”, gaat Jan Smit verder.

Jan geeft zich meestal niet snel gewonnen en zou er echt alles voor doen om een concert toch te kunnen afwerken, maar deze keer moest hij zich gewonnen geven. “In samenspraak met beide organisaties hebben we wel reeds nieuwe data gevonden. Wieze wordt verplaatst naar zondag 01-03-20, Volendam naar zaterdag 07-03-20! Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekoch