.
Jan Smit
dinsdag 29 maart 2022

Jan Smit vecht terug na burn-out en is terug met nieuwe single

Hij heeft weer zin om op te treden

Ondanks dat alles een dikke 2 jaar heeft stilgelegen, was het voor veel artiesten ook een verademing om eventjes niet te hoeven optreden. Jan Smit kreeg te kampen met een burn-out en had helemaal geen plezier meer in de optredens die hij moest doen. Toen dat tijdens corona wegviel, had hij tijd voldoende om er terug bovenop te komen en weer plezier te vinden in het mensen entertainen.

En dat viert Jan meteen met een nieuwe single ‘Hoofd leeg, hart vrij’. Een toepasselijke titel voor Jan. “Ik heb lang over dat gevoel gepraat, maar nu kan ik ook vanuit dat gevoel praten. In de ideale wereld is iedereens hoofd leeg en het hart vrij, maar dat kan pas als je keuzes kan maken en dingen kan loslaten. Ik ben daar nog steeds mee bezig, want het is niet gemakkelijk om automatismen en karaktereigenschappen te veranderen”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Al een jaar voor corona door onze landen trok, zat Jan al thuis. Hij deed een paar kleine dingen en het songfestival, maar daar bleef het bij. “Ondertussen heb ik weer twee optredens gedaan. In België. Ik heb er weer lol in en de routine is weg. Ik was het als werk gaan ervaren, en dat is gevaarlijk. Gelukkig heb ik dat nu getackeld.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jan Smit

Meer Over:

Jan Smit