.
Jan Smit
donderdag 28 april 2022

Jan Smit: “mijn dochters vinden het maar niks wat ik doe”

Hij heeft een niet zo gewone job

Bekend zijn heeft zo zijn voordelen. Voordelen waar ook de kinderen van Jan Smit regelmatig van kunnen genieten. Voor Jans zoon Senn is de job van zijn papa een heel gewone job. Al merkt hij op veel vlakken dat dat niet altijd zo is.

“Het is soms heel moeilijk voor hem om die scheidingslijn te maken. Mijn dochters Emma en Fem, ervaren dat ook. Zeker de oudste. Niet dat ze zich schaamt, maar ze vindt het soms echt niks wat ik doe. Als er op TikTok een filmpje verschijnt van mij waarin ik een gek dansje doe, vraagt ze vaak: ‘Wil je alsjeblieft normaal doen?’ Zo heeft elke leeftijd zijn onzekerheid”, lacht Jan in Primo.

Jan is een bezige bij en is meer dan zanger alleen. Hij is ook presentator, commercieel directeur bij FC Volendam, restauranteigenaar, en ga zo maar door. Het leven van Jan zag er de afgelopen jaren heel druk uit, tot hij besloot om even wat gas terug te nemen. Maar één van zijn functies opgeven, daar denkt hij nog niet aan. “Het is vooral belangrijk dat ik een goed timemanagement heb en dat ik beter delegeer” besluit hij.

Bio van Jan Smit

Meer Over:

Jan Smit