.
Jan Smit
woensdag 13 december 2023

Jan Smit: “Ik heb mij erbij neer te leggen”

Het kan niet anders

Jan Smit is jammer genoeg geen voorzitter meer van Fc Volendam. Hij werd ontslagen bij de voetbalclub en dat kwam toch behoorlijk hard aan voor de zanger.

Zijn vertrouwen is een beetje geschaad en hij vindt het erg jammer dat hij op persoonlijke zaken is afgerekend en niet op inhoud.

“Ik kan de club met opgeheven hoofd achter me laten. Ik hoef me nergens voor te schamen. Het is wat het is”, klinkt het in Dag Allemaal.

De zanger lijkt het positief op te vatten, maar hij heeft het er toch behoorlijk moeilijk mee. Hij gaat er helemaal niet zo licht over als hij laat uitschijnen.

“Maar ik heb me erbij neer te leggen als zes mensen het zo willen, dat is nu eenmaal de structuur van de club. Ze probeerden mij al een tijdje te wippen, en het is hen eindelijk gelukt. Ach, ik had vorig jaar intern al kenbaar gemaakt dat het eindig was, dat ze op zoek moesten gaan naar nieuwe mensen, want onze taak zat erop. Ik had me het einde alleen niet zo voorgesteld, het had op een elegantere manier gekund. Ach, mijn vrouw en kinderen zijn er niet rouwig om, die zullen blij zijn dat ze me wat vaker zien.”

Bio van Jan Smit

Meer Over:

Jan Smit