.
Jan Schepens en Katja Retsin
dinsdag 24 augustus 2021

Jan Schepens in rouw na overlijden mama: “ik wil nu even niets voelen”

Mama van Jan Schepens verliest gevecht tegen kanker.

Jan Schepens verloor op 15 augustus zijn mama nadat zijn amper 75-jarige moeder de strijd tegen hersenvlieskanker verloor.

“Eerst hoopte ik nog dat ze zou genezen, maar die hoop werd al snel de kop ingedrukt door de dokter”, vertelt een emotionele Jan Schepens in Story. De kanker was immers uitgezaaid naar haar hoofd.

De mama van Jan was terminaal en dus was hij erop voorbereid dat het elke moment kon gebeuren, maar nog steeds was het een grote shock toen het uiteindelijk zover was: “Ik was erbij toen ze haar laatste adem uitblies. Een heel heftig moment. Langzaam is ze uitgedoofd, zonder pijn of angst”, onthult de echtgenoot van Katja Retsin in Story.

Jan Schepens is enorm bedroefd nu hij zijn geliefde mama moest afgeven: “Ik voel enorm veel verdriet. Het is nog allemaal onwezenlijk dat mama er niet meer is”, klinkt het openhartig bij een aangeslagen Jan Schepens in Story.

“Er zal tijd nodig zijn om haar overlijden een plekje te kunnen geven. Na de lawine aan emoties die na haar overlijden op me afgekomen is, wil ik nu eigenlijk even niets voelen”, aldus Jan Schepens, die er wel aan toevoegt dat hij uiteindelijk door zal moeten met zijn leven. “De wereld blijft draaien. En toch is alles anders…”

Bio van Jan Schepens

Meer Over:

Jan Schepens