.
Jan Schepens, Katja Retsin
zondag 21 augustus 2022

Jan Schepens: “Ik heb daar mee van geprofiteerd”

Ze was heel vaak misselijk

Voor Jan Schepens en Katja Retsin is het al een tijdje geleden dat ze de ouders werden van 3 prachtige kinderen. Niet tegenstaande dat het toch al eventjes geleden is, blijft het voor Jan een wonderlijke en prachtige gebeurtenis.

Heel wat mannen zijn samen zwanger met hun vrouw en dan vooral als het op snoepen aankomt. “Ik moet even in mijn geheugen graven, want de laatste keer dat Katja zwanger was, is al negen jaar geleden. Maar zelf ben ik altijd wel al een snoeper geweest. Katja niet, ook niet tijdens de zwangerschappen”, reageert Jan in Tv Familie.

Jan moet wel bekennen dat Katja vaak last had van rare combinaties, iets waar hij vriendelijk voor heeft bedankt. “Toen mijn vrouw in verwachting was van ons Manou, at ze voor twee. Daarvan heb ik wel mee van geprofiteerd.”

Katja bestelde tijdens haar zwangerschappen vaak gewoon een voor- en hoofdgerecht, en in de zetel werd al eens een zak chips opengetrokken. Zaken waar Jan niet meteen aan dacht om nee op te zeggen.

“Maar het grote probleem was vooral haar ochtendmisselijkheid. Als ze niets at, was ze misselijk. Als ze het foute at, was ze eveneens misselijk. Met ‘trial and error’ hebben we gezocht naar wat de juiste trick was.

Download onze app voor Android of iOS