.
Jan Pennings en Lola in Lego Masters
zaterdag 10 juli 2021

Jan Pennings uit Lego Masters overleden

Zo erg!

Jan en Lola, u herinnert zich hen zonder twijfel nog als u het eerste seizoen van ‘Lego Masters’ gezien hebt. Jan en Lola waren een ex-koppel dat deelnam aan het programma. De spanningen liepen meermaals hoog op tijdens de show, maar het duo kwam wel als winnaar uit het eerste seizoen. Helaas is er minder goed nieuws: Jan is overleden, dat laat Lola weten.

“Intens verdrietig & vooral onwerkelijk: Jantje is er niet meer. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor zijn aanstekelijke levenslust, oneindige creativiteit en onverwoestbaar optimisme, voor zijn vriendschap en liefdevolle zorgzaamheid, voor zijn rare humor en hysterische lach”, schrijft Lola op Instagram.

Hoewel de twee al lang geen koppel meer waren, komt het verlies hard aan bij Lola. “Maar bovenal ben ik ongelooflijk droevig. Want man, ik mis 'm nu al. De familie vraagt om rust en privacy”, laat Lola nog weten.

Jan Pennings was 31 en overwon 9 jaar geleden een hersentumor. “Uiteindelijk heeft die vreselijke ziekte een streep getrokken over dit jonge leven”, laat Lego Masters-presentator Kürt Rogiers weten.