.
Paul Michiels en Jan Leyers van Soulsister
woensdag 8 september 2021

Jan Leyers omschrijft zichzelf als 'muurschimmel'

"Gelukkig hebben mijn dochters dat niet van mij geërfd."

Jan Leyers broedt momenteel op een nieuw programma en trok deze zomer een aantal keren het podium op met Soulsister. Ook bij zijn dochters is het showbizzgen sterk aanwezig. Ella is in de eerste plaats actrice, Dorien produceert en presenteert vooral evenementen, Billie is de muzikale tour opgegaan en Olga studeert, presenteert en ontwerpt sinds kort kleren.

“Mijn dochters hebben het geluk dat ze de sociale vaardigheden van hun moeder hebben gekregen. Ikzelf ben eigenlijk een stroeve mens. In mijn studententijd was ik die gast die op de barkruk bleef zitten. Ik was geen muurbloempje, maar een muurschimmel. Een nerd”, lacht Jan wanneer hij het over zijn studententijd heeft in Story.

Ook voor Jan waren de afgelopen maanden niet zoals hij gewoon was. Hij en Paul Michiels zijn wel blijven repeteren met Soulsister en waren tegen de zomer helemaal klaar om er terug in te vliegen. Zo hadden ze onder meer een concert in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke en op Zomernoten in Houthalen-Helchteren. Telkens twee grote liveconcerten met full-band. En ook de komende maanden zien er rooskleurig uit. “We zijn klaar om er weer helemaal in te vliegen. Deze maand komt onze nieuwe single uit en in oktober starten we onze theatertour. Hopelijk zonder bubbels, maar helemaal zoals vanouds”, hoopt Jan.

Bio van Jan Leyers

Meer Over:

Jan Leyers