.
Jan Kriekels
woensdag 1 november 2023

Jan Kriekels: “Dat stoort me verschrikkelijk”

Mensen hebben een verkeerd beeld van hem

Het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ is volop bezig. Dit keer zien we heel wat oude bekenden terug opduiken in de reeks. Grote afwezige is Jan Kriekels. Hij geniet nu van de rust, samen met zijn verloofde Barbara.

Jan is niet altijd even positief afgeschilderd in de realityreeks. Mensen hadden ook een vreemde kijk op de ondernemer. Daarom deed hij liever niet mee in het nieuwe seizoen.

“Ik werd afgeschilderd als een karikatuur van mezelf, zeg het maar zo. Ik voelde mij er een beetje ingeluisd, want de reeks zou voornamelijk over mijn zakelijke avonturen gaan, niet over mijn woelige relatie met Kirsten. Hetzelfde geldt voor Danielle Huybrechts en haar Tom, goede vrienden van mij. Vlaanderen kreeg van hen het beeld te zien van een rijke kasteelbewoonster die met haar veel jongere lief niets anders doet dan de hele dag champagne drinken. Terwijl er zoveel meer zit in hen”, zegt Jan in Dag Allemaal.

Kriekels heeft veel respect voor de mensen die in het programma te zien zijn, vooral voor iemand als Willy Naessens. Maar met iemand als Michel Van den Brande wordt hij liever niet gezien.

“Het stoort me ook dat iedereen lijkt te hebben vergeten dat ik in 'Topstarter', een programma van Evy Gruyaert voor VRT 1, jonge ondernemers heb geholpen. Maar mijn fratsen in 'The Sky is the Limit', dat zogezegd niemand heeft gezien, staan op ieders netvlies gebrand.”

Bio van Jan Kriekels