.
Jan Jaap van der Wal
zaterdag 4 december 2021

Jan Jaap van der Wal is helemaal klaar voor iets nieuws: “Dat spookt wel door mijn hoofd”

Zijn opvolger is nog niet gekend

Jan Jaap zet een punt achter zijn job bij ‘ De Ideale Wereld’. Het programma haalde nooit echt de beste kijkcijfers en toch waren de filmpjes van het programma erg populair op het internet. Jan Jaap van der Wal die alles uit de kast heeft gehaald voor het programma kijkt in ieder geval al uit naar de nieuwe kansen die op zijn pad zullen komen.

Zo is de man wel te vinden voor een scherpe late night talkshow. “Dat zou inderdaad leuk zijn, en dat soort ideeën spoken inderdaad door mijn hoofd. Maar concreet is dat nog niet. Ook over mijn opvolging bij ‘De Ideale Wereld’ weet ik nog niets”, verduidelijkt van der Wal in Dag Allemaal.

Als Jan Jaap met een nieuwe talkshow zou komen, dan betekent dat dat Gert Verhulst en James Cooke er meteen een geduchte concurrent bij krijgen. “Jaloers ben ik alleszins niet. Voor mij is ‘De Ideale Wereld’ nog altijd het leukste programma om te presenteren in Vlaanderen. Maar ze hebben wel iets neergezet wat er nog niet was. Maar is het een talkshow? Met al dat zingen en dansen? Ik denk van niet. Nu, James is een uiterst talentvolle tv-maker. En het is interessant om te zien dat het aanslaat.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jan Jaap van der Wal