.
News Image

Jan Bardi werft vrijwilligers voor groepsverloving op ongeluksdag

Jan Bardi gaat nog eens iets speciaals doen, op vrijdag de dertiende zelfs.

Met een uitdagende oproep nodigt entertainer Jan Bardi ongehuwde koppels uit op een experimentele podiumverloving tijdens zijn showpremière van "Bijgeloof wèrkt!" in Antwerpen, die doorgaat op - hoe kan het ook anders - vrijdag de dertiende december 2013:

"Oproep aan de bevolking - Red de Verloving!
Verloven sterft uit. Komt een verloving er toch, dan duurt ze steeds langer. Maar per dag langer stijgt de kans op een breuk. Gevolg: almaar meer verlovingen lopen stuk. We moèten het tij keren! Help me met een publieke proef te testen of een oud volksgeloof de verloving kan redden. Help me door je te verloven op het allerslèchtste moment, op de grootste ongeluksdag van deze eeuw, vrijdag 13-12-13. Verloof je op podium tijdens de première van m'n nieuwe theatershow. Ik zal er jullie verloving inzegenen onder de maretak, samen met andere deelnemende koppels. Maretak-rituelen beletten vanouds dat verlovingen afsprongen, zelfs al begonnen ze op de meest foute dag. Als alle deelnemers van onze Maretak-Verloving achteraf trouwen, kennen we onze remedie: maretak redt verlovingen!"

Paartjes die het aandurven, kunnen zich gratis inschrijven via www.bardi.be/maretak, waar achteraf ook de testresultaten verschijnen. Ingeschreven koppels die zich op de première-avond bij K.C. Vlaams Fruit aanmelden, krijgen hun première-tickets terugbetaald en trakteert Jan tijdens de afterparty een feestelijke champagne-dronk. Valt toch nog te bezien met hoevelen ze de bruiloft halen…

Bio van Jan Bardi

Meer Over:

Jan Bardi