.
Metejoor
zondag 21 januari 2024

Jammer genoeg is Metejoor niet de droomman van Julie Van den Steen 

Zij zijn zo verschillend 

Een knappe man als Joris Van Rossem, daar staan de vrouwen ongetwijfeld voor in een rij. Toch is de zanger nog altijd vrijgezel. Zijn breuk dateert dan wel maar van 2023, nieuw liefdesgeluk lijkt nog niet op zijn pad gekomen te zijn.

Op welk type Metejoor precies valt, dat is nog niet helemaal duidelijk. Zijn ex-partner Britt was een aantal jaar ouder dan Joris en dat leek geen probleem te vormen voor de twee. Maar misschien valt Joris toch eerder op iemand van dezelfde leeftijd.

In dat geval zou Julie Van den Steen de ideale match kunnen zijn. Julie en Joris zouden zeker bij elkaar kunnen passen, mocht ze haar geloof in de liefde niet elke keer een beetje meer verliezen.

“Bij elk gebroken hart vermindert mijn geloof in de liefde wel. Het is zoals de batterij van een telefoon waarvan je de procenten ziet wegzakken. Maar ergens wil ik nog altijd graag geloven in de eeuwige, romantische liefde, zoals in 'The Notebook’”, citeert Tv Familie een uitspraak van Julie in Humo.

Julie haar droomman blijkt dan helaas weer Harry Styles te zijn. En laat Metejoor nu net een heel ander type zijn dan Harry. Misschien dan toch geen match made in heaven, maar je weet maar nooit.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor