.
News Image

Jamilla ruilt de bakken ervaring van Axelle voor de hitmachine van Regi!

Jamilla Baidou (20) uit Stabroek doet momenteel interimjobs maar geen job kan haar echt bekoren want haar droom is immers zangeres te worden.

Haar moeder heeft 5 jaar geleden een hersenbloeding gehad en is daardoor in een rolstoel beland. Jamilla is dan gestopt met haar opleiding schoonheidspecialiste om voor haar mama te zorgen. Vooral bij emotionele nummers gaat ze daardoor ook meer voor haar mama zingen en dat maakt van haar een betere zangeres denkt ze. Op haar rug heeft Jamilla ook een veelzeggende tattoo: 'Music is my last connection to faith' Vrij vertaald: 'Muziek is mijn laatste schakel tot het geloof'. Ze gaat haar kans met een eigen versie van 'Cry Me a River' van Justin Timberlake.

Jamilla zingt met bezieling met regelmatig wat ruis of een korrel op haar stem maar blijft toonvast. Zowel Axelle als Regi drukken zij het laat af. Koen denkt wel dat ze veel potentieel heeft, hij hoorde wel een soort van drie zangeressen in één en denkt dat ze op zoek moet naar welke zangeres ze feitelijk is en hoopt dat ze dat vindt in een zoektocht met Regi of Axelle. Axelle had geen perfectie gehoord maar was wel zeer gecharmeerd geworden door haar stem. Axelle prijst zichzelf nog maar eens aan als coach door haar lange ervaring als vrouw in de business maar ook ook als producer en singer-songwriter, etc… Regi maakt verbaal als met fysieke taal duidelijk dat Axelle wat aan het zagen is. Van zijn kant had hij een topstem met inderdaad verschillende mogelijkheden én hitpotentieel gehoord waarbij hij Jamilla zo een single hoorde inzingen. Regi beloofde haar daarbij goed te omringen en al was hij zelf geen vrouw, hij heeft er wel één die haar goed zou ontvangen. Na even twijfelen kiest Jamilla voor Regi die als Axelle het een goede aanwinst noemt, haar jent met een "Ik weet het, maar zij is van mij…"