.
Jamie-Lee Six in De Verraders
vrijdag 4 november 2022

Jamie-Lee Six: “Zo is het gemakkelijk”

Ze vat het niet allemaal verkeerd op

We horen wel eens van deelnemers aan ‘De Verraders’ dat het bijzonder moeilijk is om het spel achter zich te laten. Verraadster Jamie-Lee Six had daar weinig moeite mee.

“Toen ik thuiskwam kon ik dat meteen achter mij laten. Ik heb ook niet het gevoel dat mensen nu wantrouwiger zijn naar mij toe. Familie en vrienden kennen me goed. Ik heb een te grote mond om te liegen. Enkel op straat hoor ik soms nog: ‘Ah hier, een verrader’’, zegt Six in Story.

De meeste kijkers vonden dat Jamie-Lee het programma fantastisch heeft gespeeld. Maar al snel stroomden ook de negatieve reacties binnen.

“Het is makkelijk om vanuit je zetel iemand te beoordelen die je eigenlijk niet kent. Maar ik lig daar niet wakker van. En niet elke reactie is slecht bedoeld, soms leer ik er ook uit.”

Maar het is toch dankzij ‘De Verraders’ dat er een aantal deuren zijn geopend voor dit jonge talent. “Maar ik heb niet met die intentie aan het programma meegedaan. Laat staan dat ik vuil spel heb gespeeld om op te vallen. Feit is wel dat de aanbiedingen nu vlot binnenkomen. Maar ik zeg zeker niet op alles ‘ja’.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jamie-Lee Six