.
Jamie-Lee Six in De Verraders
vrijdag 11 maart 2022

Jamie-Lee Six: ‘Ze pakte me iets te persoonlijks’

Ze vond haar opmerkingen onrechtvaardig

Het gaat er soms hard aan toe tijdens ‘De Verraders’. De BV’s beseffen dat ze elkaar op dat moment niet mogen vertrouwen en dat zorgt soms voor kleine woordenaanvallen naar elkaar toe. In de eerste aflevering van het programma konden we zien hoe Jamie-Lee vertelde dat ze snel rood werd, ook zonder dat er een aanleiding voor is. Iets waar Wendy Van Wanten haar later voor afrekende.

Jamie-Lee die na haar bekentenis in een ander gesprek plots rood werd zonder enige aanleiding werd daardoor gepakt door zangeres Wendy Van Wanten die zich afvroeg waarom ze rood werd. Six voelde zich aangevallen en daardoor mocht Wendy voor haar meteen het programma verlaten.

“Ik vond haar vriendelijk, maar ze pakte me op iets persoonlijk. Ik vertelde dat ik snel bloosde en net daarmee probeert ze mij verdacht te maken. Dat vond ik niet oké. Zij viel mij aan, dus moest ze eruit. Maar dat was dus totaal niet persoonlijk bedoeld. Als iemand anders mij’t op die manier moeilijk had gemaakt, dan had ik hetzelfde gedaan”, klinkt het bij Jamie-Lee in Dag Allemaal.