.
Jamie-Lee Six
dinsdag 8 maart 2022

Jamie-Lee Six toont zich van de andere kant: “Ik ben daar echt van geschrokken”

Ze speelde meteen een rolletje

Tijdens de eerste aflevering van ‘De Verraders’ polste Staf Coppens bij de 18 deelnemende kandidaten of zij graag een verrader wilden zijn of niet. Actrice Jamie-Lee Six was bijzonder overtuigend dat ze graag een verrader zou willen zijn. Staf koos haar uit als één van de drie en Jamie-Lee moest op slag een vuil spelletje beginnen spelen.

Heel wat kijkers zijn verrast hoe goed het Jamie-Lee afgaat om verrader te spelen “Ik ben daar zelf ook serieus van geschrokken. Dat komedie spelen en liegen ging mij goed af. En intussen vertrouwden de bondgenoten mij. Voor mij was dat wel een soort wake-upcall. In het echte leven zou ik zoiets niet kunnen. Maar tijdens de opnames… tja, dat was niet echt, hé. Het was een spel”, klinkt het in Tv Familie.

In het begin had Jamie-Lee een erg dubbel gevoel over haar rol als verrader. “Ik wist dat dit voor mij het hele spel compleet zou veranderen. En zodra ik in het begin die treinwagon binnenstapte, was ik al een rolletje aan het spelen. Ik wilde zo onschuldig en gewoontjes mogelijk overkomen.”

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six