.
Jamie-Lee Six in De Verraders
donderdag 17 maart 2022

Jamie-Lee Six over college: “Ik vind zijn boodschappen wat lang”

Hij heeft altijd zijn zegje klaar

Tijdens de derde aflevering van ‘De Verraders’ leken twee BV’s het voortouw te willen nemen in het aanduiden van de verrader. Één van hen was Dirk Draulans die de hele groep wist te overtuigen dat Ann Wauters één van de drie verraders was en tot groot genoegen van de verraders ook werd verbannen uit de groep. Dirk zat compleet op het verkeerde spoor, wist toch iedereen te overtuigen en zette zichzelf daardoor extra in de aandacht.

Na elke aflevering post Dirk een bericht op sociale media. Iets wat Jamie-Lee niet altijd leest. “Ik lees alleen de reacties van anderen daarop, want die boodschappen van Dirk zijn nogal lang”, lacht ze in Tv Familie. In de boodschappen is Dirk niet mals voor het programma. Want zo vertelt hij onder andere dat er heel wat is fout gelopen en dat het erg saai was.

“Natuurlijk is het niet fijn als er tijdens de opnamen iets verkeerd gaat. Dat kan zelfs enorm vervelend zijn. Maar vergissingen of technische problemen gebeuren nu eenmaal. En op een set is het inderdaad vaak wachten tot alles klaar is voor het volgende shot. Dat weet je op voorhand.”