.
Jamie-Lee Six
zondag 17 maart 2024

Jamie-Lee Six: “In dat opzicht ben ik veranderd”

Ze is niet zo vaak meer op televisie te zien

Jamie-Lee Six is een van de gezichten van JEZ! Een campagne die jongeren wil bijstaan bij de moeilijke thema’s in hun leven zoals een moeilijke thuissituatie bijvoorbeeld.

Six is zelf een open boek en deelt alles met haar volgers. Maar ze begrijpt dat niet iedereen zo’n open boek wil of kan zijn zoals zij. Ze vindt het heel sterk als jongeren toch over hun situatie en gevoelens willen praten.

“Ik denk dat het momenteel iets geminderd is. Vroeger was ik veel mondiger en dacht ik veel minder na voor ik iets online plaatste. In dat opzicht ben ik veranderd. Maar als ik ziek ben of me niet goed voel, zal ik dat delen. En als ik promotie maak voor een product mogen mijn volgers er zeker van zijn dat het werkt. Net omdat ik er zo eerlijk over ben. Die authenticiteit draag ik hoog in het vaandel”, zegt ze in Tv Familie.

Ook op televisie probeert Six zich niet anders voor te doen dan ze is. Ze wil heel graag dat mensen de echte Jamie-Lee leren kennen.

“Ik heb er ook geen moeite mee om op televisie mezelf te zijn. Ik ben altijd 100 procent authentiek. En ja, ik ben een enorme flapuit. Waardoor ik soms te snel iets zeg. Maar dat is dan maar zo. Er zijn mensen die zeggen dat ik niet van de slimsten ben, maar die commentaren glijden gewoon van me af. Die criticasters kennen mij niet écht.”

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six