.
Jamie-Lee Six in De Verraders
dinsdag 8 maart 2022

Jamie-Lee Six: ‘Ik kan goed faken’

Haar tranen waren echt

Toen de naam Jamie-Lee Six werd bekend gemaakt als deelneemster aan ‘De Verraders’, vroegen heel wat mensen zich af wie Jamie-Lee was? Six is vooral gekend bij het jonge volk, maar daar is nu verandering in gekomen. En dat heeft ze te danken aan haar enthousiasme en gedrevenheid tijdens het programma.

Jamie-Lee lijkt iedereen rond haar vinger te winden en niemand ziet in haar een verrader. Dat ze een goede actrice is en te pas en te onpas kan beginnen wenen, dat helpt haar nog een beetje meer. “Maar mijn emoties waren soms ook echt, hoor! Bijvoorbeeld toen Issam moest gaan. Ik had echt een goede band met hem en was echt verdrietig. Maar ik versterkte dat een beetje, zodat ze mij zeker niet zouden verdenken. Elke acteur of actrice zou dat op zo’n moment ook doen, dat weet ik zeker”, zegt Jamie-Lee in Dag Allemaal.

Dat ze vaak moet liegen tijdens de afleveringen en zich van haar schijnheiligste kant moest laten zien, dat vindt ze niet erg. Het is tenslotte maar een spel. “Ik vond nochtans niet dat ik schijnheilig was. Ik was aan het acteren. Dan kan je spelen wat je wilt, hé. Dat betekent niet dat ik in het echte leven zo ben, hé.”