.
 Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop
zondag 13 november 2022

Jamie-Lee Six: “Ik heb niet het gevoel dat ik mezelf voorbij loop”

Ze is in verschillende programma’s te zien

Het kan bijna niet anders dat de mama en papa van Jamie-Lee Six bijzonder trots zijn op hun dochter en wat ze allemaal al bereikt heeft. Haar papa praat volop over haar tegen iedereen die het maar wil horen en haar mama doet het management van haar dochter.

“Ik ben haar daar heel dankbaar voor. Het werkt ook heel goed. Maar mama beslist niet wat ik wel of niet doe. Ik vraag haar wel om raad, maar uiteindelijk neem ik de eindbeslissing”, zegt Jamie-Lee in Story.

Six en haar mama zijn een goed team en ze weten steevast een goede planning op te maken zodat Jamie-Lee zich niet in de problemen werkt met al haar projecten.

“Ik ben veel aan het werk, maar ik heb niet het gevoel dat ik mezelf voorbijloop of te veel doe. Dat harde werken en ambitieus zijn heb ik van thuis meegekregen. Mijn werk is mijn hobby, dus ik geniet er volop van. Morgen kan het gedaan zijn.”

Six ziet er nauwlettend op toe dat ze niet te veel hooi op haar vork neemt, zodat ze alles kan blijven volhouden. “Voor mij is dat een dag niets doen. Gewoon op mijn gemak bij vrienden zijn en samen iets gaan eten. En niet te veel bezig moeten zijn met mijn gsm, want dat toestel plakt redelijk aan mijn handen.”