.
Jamie-Lee Six in De Verraders
maandag 14 maart 2022

Jamie-Lee Six: “Ik ben echt geen meedogenloos onmens”

Ze had een goeie band met enkele kandidaten

Iedereen is in de ban van ‘De Verraders’ en ook de deelnemers van het programma werden tijdens de opnames volledig in het spel meegezogen. De verraders zijn na 3 moorden en 3 verbanningen aan de winnende hand toe. De vraag is alleen hoe lang dat nog zo zal blijven. Voor verrader Jamie-Lee was het in ieder geval bijzonder heftig.

“Dat liegen aan de ronde tafel, dat was toch het moeilijkste. Mensen aanduiden die uit het spel moesten vliegen, mensen waarvan ik wist dat zij geen verraders waren. Ja, dat was keihard. Ook voor mezelf… maar ik heb het allemaal puur voor mezelf gedaan en zeker niet omdat ik iemand niet graag had of zo”, zegt ze in Tv Familie.

De actrice is in ieder geval niet om een leugen en wat tranen verlegen. Want die vloeiden tijdens het programma toch meermaals. “Met Issam Dakka had ik een erg goeie klik. Zijn verbanmoment vond ik dus echt erg lastig. Ik vond het telkens echt zonde en triest wanneer iemand moest vertrekken. En ok, natuurlijk kwam er acteerwerk aan te pas. Maar denk alsjeblieft niet dat ik een meedogenloos onmens ben. Want dat is absoluut niet zo.”