.
Jamie-Lee Six
dinsdag 16 april 2024

Jamie Lee Six haalt uit naar haters

Ze doet het niet voor hen

Jamie Lee Six heeft veel fans op sociale media, maar ook heel veel mensen die flink wat kritiek hebben op haar. En dat is Jamie-Lee nu toch wel een beetje beu.

In de Podcast Make Up Date doet Jamie-Lee dan ook straffe uitspraken over haar haters. Zo zegt ze zonder schroom dat ze allemaal hun bek mogen houden.

“Ik denk dat het heftigste begonnen is bij ‘De Verraders’. Ik kan me niet herinneren dat ik daarvoor heel veel haat kreeg. Bij ‘De Verraders’ was dat heftig omdat dat volwassen mensen waren. Er wordt ook van alles een krantenartikel gemaakt”, zegt Six in de podcast.

De influencester heeft het liefst van al dat iedereen haar gerust laat, zeker wat betreft de haatcommentaren. Zij kan maar niet begrijpen dat mensen het oké vinden dat ze kritiek krijgt, omdat ze zelf voor de job heeft gekregen.

“Ik ga niet zeggen: ‘Mariette, je hebt altijd gelijk. De borsten maken me fake. Ik ga ze eruit laten halen. F*ck Off. Ik ben er blij mee. Ik heb dat voor mezelf gedaan, niet voor Mariëtte”, besluit Six.

Bio van Jamie-Lee Six