.
James Cooke
maandag 20 juni 2022

James, De Musical is terug: “Hij stond voor een voldongen feit”

En het zijn weer straffe namen

Goed nieuws voor de fans van ‘James, De Musical’, want deze zomer wordt een nieuw seizoen opgenomen van ‘James, De Musical’. En ook dit keer heeft James Cooke weer enkele kleppers van namen klaar staan die hij graag in de bloemetjes wil zetten.

Erik Van Looy, Dina Tersago, Alex Agnew, Astrid Coppens, Luc Appermont, Karen Damen, Bart Peeters en De Planckaerts, allemaal krijgen ze deze zomer hun eigen musical. En daar kijkt iedereen heel erg naar uit, ook James zelf.

“De lat ligt inderdaad hoog na zo’n succesvol eerste seizoen, the pressure is on. Maar ik ben heel blij met de acht nieuwe gasten. Het was bovendien zelfs gemakkelijker om ze over de streep te trekken. Het eerste seizoen heeft daarbij geholpen, we hebben een positief imago van vrolijkheid en respect voor de gasten”, klinkt het in Dag Allemaal.

Een mooi allegaartje aan artiesten uit de Vlaamse showbizz stemden met veel plezier toe om naar een musical over zichzelf te komen kijken. Al stonden anderen dan weer voor een voldongen feit.

“Alex Agnew heb ik inderdaad voor een voldongen feit gezet door hem te vragen toen ik te gast was in zijn podcast. Hij kon niet meer terug. En bij Karen dacht ik: ‘Ik zal het wel allemaal wel al weten zeker?’, maar toch werd ik nog verrast. Net zoals bij Erik Van Looy. Ook hij is een heel dankbaar figuur.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke