.
James Cooke, Karen Damen
zaterdag 23 september 2023

James Cooke: “We zullen zien of ik die kans krijg”

Hij gaat nog even door

Iedereen ziet James Cooke graag op televisie verschijnen. Vroeger stond hij graag zelf in de spotlights, nu maakt hij vooral vaak programma’s waarmee hij anderen in de spotlights wil zetten. En ook dat slaat aan.

“Het waren programma’s als ‘Nieuwe Buren’ en ‘Camping Karen & James’ die me de kans gaven om me aan heel Vlaanderen te tonen. Daarna kwamen ‘Gert Late Night’ en ‘De Cooke & Verhulst Show’. Dat was een mooie opportuniteit om te leren praten met mensen en naar hun verhaal te luisteren. Toen die dagelijkse talkshow stopte, kwam er ruimte voor andere programma’s”, blikt James terug in Dag Allemaal.

James doet heel erg zijn best om de mensen te entertainen. Dat hij vorig jaar de Kastaar voor mediapersoonlijkheid won, dat deed de presentator veel deugd.

“Ik heb nu eenmaal een job met een houdbaarheidsdatum. De ene dag vindt iedereen je leuk, de andere dag moeten ze niks meer van je weten. Er zijn het er maar enkelen gegund een hele carrière het scherm te vullen. We zullen wel zien of ik die kans krijg.”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke