.
James Cooke
woensdag 11 oktober 2023

James Cooke: “We waren altijd met ons tweetjes”

Ze hadden zes moeilijke jaren

Het gaat goed met James Cooke, maar ook met zijn carrière. Als hij zijn leven een cijfer zou mogen geven dan zou dat ongetwijfeld een 8 zijn. Hij zit in een goede stabiele relatie met Dorian Liveyns en professioneel mag hij de dingen doen die hij graag doet. En ook met zijn ouders gaat alles goed.

“Mijn ouders hebben mij enorm gesteund, ik ben hen enorm dankbaar dat ze zeiden: 'Go for it!' Op alle vlakken. Toen ik destijds met Bob Jennes een eigen theaterhuis startte, was dat met knikkende knieën. Maar ze hebben altijd gezegd: 'Komaan, bijt door, je kan het!' Mijn pa knipt alles uit. Op zolder heeft hij een soort van museum, een beetje gek en grappig om te zien. Maar het doet me deugd dat hij zo trots is. Hij zegt ook graag tegen iedereen die het wil horen wat ik allemaal aan het doen ben. Mijn mama daarentegen zal niet rap zeggen: 'Ik ben de mama van'. Zij blijft bescheiden”, klinkt het bij James in Dag Allemaal.

James vindt van zichzelf dat hij een echt mama’s kindje is. En dat komt vooral omdat hij bij haar is opgegroeid nadat zijn ouders op zijn twaalfde uit elkaar gingen.

“Mijn zus Fleur heeft het huis jong verlaten, dus mama en ik waren altijd met ons tweetjes. En ook al word ik deze maand 39, wij blijven met elkaar verbonden. Dat komt natuurlijk omdat we zes moeilijke jaren hebben meegemaakt. Ik heb haar ook gezien in haar mindere momenten. Ze probeerde nieuwe relaties aan te gaan, maar dat was moeilijk.”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke