.
James Cooke
vrijdag 26 januari 2024

James Cooke: “We hebben onszelf daar overtroffen”

Hij had kippevel

Wie naar ‘James, de musical’ kijkt, merkt een positieve energie en niet alleen bij de cast, maar ook bij de crew. Het programma is met zoveel goesting en plezier gemaakt en dat stralen ze ook uit op televisie.

En dat kan James Cooke alleen maar bevestigen. “We lachen heel wat af, ja. Maar toen het afscheid van Johny Voners ter sprake kwam….”, klinkt het in Dag Allemaal.

In de eerste aflevering zagen we Tom Waes. De presentator heeft heel erg getwijfeld of hij zou toezeggen op het verzoek van James om over zijn leven een musical te maken, maar gelukkig hapte hij toe.

“Maar achteraf bedankte hij mij omdat hij het zo'n fijne avond vond. Ik denk dat we onszelf daar weer overtroffen hebben. Tom had nog nooit verteld over de moeilijke periode toen hij op zijn achttiende het huis verliet. Hoe zijn ouders daar nu op terugblikten... kippenvel! Tom had helemaal ergens anders kunnen terechtkomen. Dat was echt, denk ik, met de hakken over de sloot soms. En dat vind ik wel mooi om te zien. Zo van: geef niet op, geloof in je droom en ga ervoor.”