.
James Cooke en Sylvia in Leef
dinsdag 30 maart 2021

James Cooke neemt emotioneel afscheid van ‘Leef!’

Dit programma heeft James Cooke graag gemaakt.

Maandagavond kon je op Play4 naar de laatste aflevering van ‘Leef!’ kijken, een programma waarin wij een ‘andere’ James Cooke te zien kregen. Maandagavond richtte James zich op Instagram nog een keer tot de zes helden uit zijn programma. “Lieve vrienden, want ja, zo zal ik jullie altijd blijven noemen...5 jaar geleden begon mijn televisie-avontuur. Ik had nooit gedacht dat ik ooit de kans zou krijgen om een programma als LEEF! te maken. Ik ben meer dan dankbaar voor die kans”, schrijft James Cooke op Instagram.

“Het laatste jaar heb ik meer geleerd dan de volledige 35 jaar ervoor tezamen. Ik had nooit gedacht dat mijn job dít zou kunnen betekenen. Het doel was duidelijk; jullie portret draaien voor de nabestaanden. Maar het werd zoveel meer en daarvoor wil ik jullie persoonlijk bedanken. Ik meen het oprecht dat dit avontuur mij als persoon heel wat heeft bijgebracht. Ik neem dit mee tot de dag dat ook ik mijn ogen sluit”, gaat James Cooke verder.

De presentator heeft zes fantastische mensen leren kennen, mensen die hij nooit zal vergeten. “Jullie zitten allen in mijn hart. Dimitri, John, Lien en Wouter, ik mis jullie... konden jullie maar ervaren hoe Vlaanderen jullie de laatste weken heeft omarmd voor de sterke en mooie mensen die jullie zijn. En Evy en Sylvia... jullie zijn nog lang niet van mij af. Ik hoop dat we nog vele topmomentjes samen mogen beleven. Mijn dank is groot, mijn liefde voor jullie alle 6 nog groter”, besluit James Cooke op Instagram.