.
James Cooke, Jani Kazaltzis
donderdag 18 januari 2024

“James Cooke moet dringend eens op de rem staan”

Maar hij blijft doorgaan

Een tijdje geleden trokken James Cooke en zijn man Dorian Liveyns er drie weken op uit naar de Verenigde Staten. Het was voor het eerst sinds lange tijd dat James zolang vakantie heeft genomen.

Al was het misschien geen 100% vakantie, want James heeft het soms nogal moeilijk om zijn werk los te laten.

Dat kan ook Annick Bongers, programmadirecteur bij Play bevestigen. Zij mocht toch enkele werkgerelateerde smsjes ontvangen van James tijdens zijn vakantie.

“Ik zeg hem nochtans al eens dat hij op de rem moet staan', vertelt Annick, 'maar da's moeilijk. Hij is ook zo dankbaar dat hij kan doen wat hij doet. Tegenwoordig durft hij wel al eens een time-out te nemen, maar héél lang duurt die doorgaans toch niet”, lacht ze in Dag Allemaal.

Annick en James hebben wel al eens een pittige discussie gehad. Dat komt heel vaak door zijn veeleisende karakter.

“Maar da's niet erg. James heeft veel passie en is enorm begeesterd, dan hoort dat erbij. Maar daar blijft nooit wat van hangen, hoor. 't Is net goed dat we op zulke momenten alles meteen op tafel gooien. Hij eist ook van ons een even groot engagement als hij zelf aan de dag legt. En als programmadirecteur kan ik dan alleen zeggen... I love it! Het is daar dat hij het verschil maakt, elke keer opnieuw.”

Bio van James Cooke en Dorian Liveyns