.
James Cooke
woensdag 15 november 2023

James Cooke: “Mijn moeder was meer mama dan partner”

Is dit de reden waarom ze uit elkaar gingen?

James Cooke en Dorian zijn al heel wat jaren gelukkig samen. Cooke beseft dat hij het getroffen heeft met een man als Dorian. Dat hij in hetzelfde wereldje zit als hem, biedt heel wat voordelen voor hun relatie.

“Hij begrijpt het allemaal ook beter. Dat ik bij Play4 geen pionnetje ben, maar alleen dingen mag doen die bij mij passen. Ik mag nee zeggen tegen ideeën als een kookprogramma, want ik kan nog niet eens een ei bakken. Hoewel ik af en toe toch iets probeer, met de nodige hulp weliswaar. Maar alle gekheid op een stokje, ik besef dat ik de meest vergankelijke job ooit heb. Over drie jaar vragen ze mij misschien niet meer en dan is het gedaan. Dus ik wil nu genieten van alles wat ik als kind al wilde doen”, vertelt James aan Citta.

Wie Cooke tegen het lijf loopt, die ontmoet een man die één en al positiviteit uitstraalt. Dat is een eigenschap die hij van zijn mama heeft meegekregen.

“Ik denk zelfs dat mijn ouders gescheiden zijn omdat mijn moeder meer mama was dan partner. Toen ze moest bevallen, ging mijn papa met zijn partner naar de materniteit en hij kwam naar huis met een mama. Haar focus lag helemaal op de kinderen. Ze steunde mijn zus en mij altijd, stond altijd open voor elk gesprek. Mijn mama kan je alleen maar graag zien. Ik hoor haar nog altijd elke dag. Het goede communiceren met Dorian, waardoor we voor elk moeilijk moment een uitweg vinden, leerde ik van haar.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van James Cooke en Dorian Liveyns