.
Dorian Liveyns en  James Cooke
woensdag 14 februari 2024

James Cooke: “Ik zou dat vroeger nooit gedaan hebben”

Maar hij deed het nu toch

Dit jaar wordt presentator James Cooke 40 jaar. Veel mensen zouden er erg veel moeite mee hebben om 40 te worden, maar James niet. Hij vindt het prima.

“Ik hoop wel dat ik zo lang mogelijk mag leven uiteraard. Maar misschien moet ik dan toch wat beter voor mezelf gaan zorgen... Iedereen weet dat ik een verstokte roker ben. Dat is een werkpuntje. Ik ben al verschillende keren gestopt, maar ik herval altijd. En wat gezonder eten, dat zou ik ook wat vaker moeten doen. Dorian houdt dat echter scherp in de gaten. Als ik ineens een kippenworst met veel broccoli op mijn bord krijg, weet ik: 'Lap, het is weer zover. Ik moet op mijn kilo's letten!”, lacht hij in Primo.

Ook minder hard werken kan ervoor zorgen dat James gezond oud kan worden en dat beseft hij heel goed. Hij heeft wel vaker het gevoel dat hij tegen zijn limieten aanbotst.

“Maar ik doe het zo graag! De weekends probeer ik vrij te houden, dat wel. Om genoeg tijd door te brengen met Dorian. Zondag is bij ons echt een rustdag. En ik heb me bij het begin van dit nieuwe jaar voorgenomen om nog meer tijd met hem door te brengen én samen op te trekken. We zijn vorig jaar drie weken met een mobilhome door Amerika getrokken - iets wat ik vroeger nooit gedaan zou hebben - en dat was fantastisch.”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke