.
James Cooke
zondag 12 november 2023

James Cooke: “Ik weiger geregeld een voorstel”

Hij doet alleen wat hij graag wil doen

Het einde van het jaar komt eraan en dat wil zeggen dat er binnenkort ook nieuwe afleveringen zullen zijn van ‘James De Musical’. Onder andere Regi, Maaike Cafmeyer en Tom Waes passeren de revue.

James Cooke is nu al dolenthousiast over de nieuwe afleveringen en kan niet wachten om ze te tonen aan heel Vlaanderen. Het gaat goed met zijn carrière en daar is de presentator heel dankbaar voor.

Waar James ook erg dankbaar voor is, is voor zijn man Dorian en de gezellige thuis die ze samen hebben in Antwerpen.

“Niemand moet zo weinig verantwoording afleggen aan zijn partner als ik. Werken doe ik enorm graag en ik wil elke kans grijpen. Ik ben nog maar 39 jaar. Het zou toch jammer zijn om nu al kansen te laten liggen? Natuurlijk weiger ik geregeld voorstellen. Alles wat ik doe, moet James zijn. Dat zie je het best in James De Musical , waar alles samenkomt wat ik ben. Maar het is even fantastisch om met Gert een singalong te doen in het Sportpaleis. Of te werken met Jani, mijn broertje, die mij wegwijs maakte bij Play4. Elke morgen bij het opstaan, heb ik een joepie-gevoel. Dat is inderdaad het goeie leven”, klinkt het in Citta.

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke