.
James Cooke & Gert Verhulst
zondag 4 september 2022

James Cooke: “Er is altijd kritiek”

Gert doet het nu alleen

Een tijdlang waren James Cooke en Gert Verhulst een onafscheidelijk televisieduo, maar vanaf 5 september doet Gert het terug alleen en presenteert hij’ De Tafel Van Vier’, een nieuwe talkshow op Play4.

Één kijker heeft Gert alvast en dat is zijn trouwe vriend James Cooke. Die is alvast erg enthousiast. “IK zal minstens even excited zijn als Gert zelf. Elkaars grootste criticus, maar vooral elkaars grootste fan. Ik wens hem alle succes van de wereld toe”, zegt James in Tv Familie.

Cooke is er in ieder geval van overtuigd dat het programma ongetwijfeld zal aanslaan en dat het programma het Vlaamse televisielandschap zelfs kan veranderen. “Het wordt een talkshow waar de juiste gasten op de juiste toon zullen antwoorden op de juiste vragen. Dat gaat echt de max zijn.”

Dat Gert veel talent heeft, dat hoeven we niemand meer te vertellen. Zo was zelfs een criticus verbaasd dat uitgerekend het baasje van Samson Vlaanderen zou leren hoe je een goede talkshow maakt. “Er wordt veel geschreven, maar opvallend weinig wanneer het positief is. Mochten de schermgezichten wakker liggen van elke zin die recensenten schrijven, we zouden zelf azijn gaan pissen”, besluit James.

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke