.
Jonas Van Geel en James Cooke
zondag 17 oktober 2021

James Cooke emotioneel: “haar verhaal heeft me enorm aangegrepen”

Hij heeft een belangrijke boodschap voor iedereen

James Cooke maakte in samenwerking met kledingketen ZEB een miniserie waarin hij de mensen achter de kledingketen ZEB is gaan interviewen. James, die een eigen kledinglijn niet zag zitten was meteen te vinden voor dit alternatief en heeft genoten van het maken van de miniserie. James kwam er in contact met verschillende mensen, elk met hun eigen verhaal.

In Tv Familie vertelt hij over de getuigenis die hem het meeste is bijgebleven. “Rosa is 25 en werd geboren met een grote wijnvlek in haar gezicht. Als tiener probeerde ze die vlek te verbergen onder een dikke laag make-up. Maar op een dag besloot Rosa heel bewust de make-up achterwege te laten en zich te tonen zoals ze is. En nu hoort die wijnvlek gewoon bij haar. Ze heeft haar ‘anders zijn’ helemaal omarmd en zo hoort het!”

Na het maken van de miniserie heeft James nog een boodschap voor ons allemaal. “We mogen vooral niet oordelen, over wie dan ook. Ook wat iemands manier van kleden betreft. Ieder mens is uniek en de moeite waard, punt!”

Dat zijn mooie woorden James!