.
James Cooke en Dorian Liveyns
dinsdag 16 november 2021

James Cooke: “een deel van onze trouw zal te zien zijn op televisie”

“Dat zal je binnenkort nog zien op tv.”

Deze zomer konden James Cooke en Dorian Liveyns elkaar eindelijk het ja-woord geven. Door de pandemie moest het huwelijk een jaartje uitgesteld worden, maar van uitstel kwam geen afstel. Het werd een prachtige dag, onthult het koppel in Story.

Onder meer Gert Verhulst speechte voor het koppel: “Zo heeft Gert er één gegeven over hoe hij ons ervaart als koppel. Zo warm. Ja, er zijn traantjes gevloeid”, geeft James Cooke toe in Story.

“Ik heb tijdens die ceremonie de hele tijd zitten wenen”, voegt Dorian eraantoe. “Was het niet van ontroering, dan wel van geluk.” Een deel van het huwelijk zal trouwens te zien zijn op televisie…

De bruidstaart maakte immers deel uit van het Play4-programma ‘Bake Off Vlaanderen’. “Dat zal je binnenkort nog zien op tv”, licht James Cooke toe in Story.

“Een van de opdrachten in het programma dit seizoen is dat de bakkers een taart moeten maken voor ons huwelijk. Al hadden we totaal geen idee dat we die taart ook echt zouden krijgen. Een geweldige verrassing. En geweldig lekker, met citrus en passievrucht”, doet James Cooke ons het water in de mond krijgen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van James Cooke en Dorian Liveyns