.
James Cooke
donderdag 17 februari 2022

James Cooke dit najaar in Extreme Makeover Vlaanderen

Nog even geduld....

James Cooke en Play4 brengen in het najaar van 2022 ‘s werelds grootste, meest spraakmakende en life- changing verbouwprogramma naar Vlaanderen: het succesformat Extreme Makeover Home Edition! In Extreme Makeover Vlaanderen nemen vrienden, familie en/of buren het huis onder handen van een gezin dat het moeilijk heeft.

In het programma Extreme Makeover Vlaanderen krijgt het huis van een gezin dat altijd klaar staat voor een ander en zichzelf daardoor vergeet, een ongeziene extreme verbouwing. Families met een hartverwarmend verhaal die een duwtje in de rug kunnen gebruiken - simpelweg omdat ze niet het geld, de mogelijkheid of de tijd hebben om hun huis om te toveren tot die perfecte droomwoning - kunnen binnenkort op de hulp rekenen van James Cooke en zijn drie experten van Extreme Makeover Vlaanderen.

Met de hulp van hun achterban, James en het team van experten hoeft de familie helemaal niets te doen. De grootste fans van het gezin en het Extreme Makeover-team werken dag en nacht samen voor dat ene doel: het gezin in kwestie eindelijk hét geluk bezorgen dat ze verdienen door middel van een totale makeover van hun huis. Want voor die gezinnen betekent een nieuw huis de start van een nieuw leven. Dit najaar bij Play4.

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke