.
Jmaes Cooke en Dorian Liveyns
dinsdag 20 april 2021

James Cooke: 'Dit hou ik nu al een jaar vol'

Dorian is maar beter op z'n hoede.

Als alles meezit, dan trouwen James Cooke en Dorian Liveyns deze zomer. Maar dan moet écht alles meezitten. Vorige zomer moesten de twee hun huwelijk uitstellen omdat zij door corona geen groot aantal gasten konden verwelkomen. Maar wat is een jaar uitstel? Normaal deze zomer dus, maar dan mag corona niet opnieuw roet in het eten strooien.

Dorian en James zijn héél gelukkig samen, dat werd nog maar eens duidelijk tijdens een interview met Nina afgelopen weekend. Door corona zit Dorian al ruim een jaar werkloos thuis, veel ‘werkdagen’ heeft hij niet gekend.

“Toen de lockdown begon, werd snel duidelijk dat Dorian niet veel zou kunnen werken als musicalartiest. Dus ik voelde dat het een moeilijke periode zou worden, want ik had wel nog mijn opdrachten voor televisie”, vertelde James Cooke aan Nina. “Toen heb ik met iedereen afgesproken dat ik nooit voor tien uur zou beginnen te werken. Ik sta normaal vroeg op en ik wilde niet dat Dorian elke dag in een leeg bed wakker werd. Dat hou ik nu al een jaar vol en dat doet ons goed”, reageert James Cooke in Nina.

En toch moet Dorian er niet aan denken om eindeloos uit te slapen. “Als Dorian om negen uur nog niet wakker is, geef ik hem wel een stamp”, lacht James.