.
Eva Daeleman
zaterdag 14 maart 2020

Jaloers worden op Eva Daeleman? De kans is heel groot

Waren wij nu maar bij Eva Daeleman.

 


Terwijl heel wat Vlamingen zich afvragen of zij binnenkort van een (welverdiende) vakantie kunnen genieten, zijn er heel wat mensen die ergens ver van België aan het genieten zijn van zon, zee en strand. Eén van de beste voorbeelden die wij vandaag kunnen geven is Eva Daeleman. Samen met haar man Stijn geniet zij momenteel van de rust in het verre Bali. En genieten doet zij.



“Hier op Bali is er niets te merken van corona. behalve een handgelleke hier en daar. maar dat gebruikte ik voordien zelf ook steeds tijdens het reizen”, schrijft Eva op Instagram.

Uiteraard kan zij in het verre Bali perfect volgen hoe het er hier in België aan toe gaat, het contrast is groot, de verwarring ook. Ondertussen is ook haar yoga-studio gesloten en ook de eerstvolgende lezingen die op haar agenda stonden gaan niet door. En weet je wat? Echt erg lijkt Eva dat niet te vinden. “We denken eraan langer te blijven. lezingen zijn gecanceld en mijn coachings zijn online - dus of ze nu van aan de Belgische of Balinese kust gebeuren, maarrrr ik mis de hond wel heel erg.”

Tot slot heeft Eva nog een tip voor die zich zorgen maakt. “laat angst het niet overnemen. ik las ergens: the world needed a break, anyway. dat vond ik een prachtige gedachte. vertragen is pure vrouwelijke energie: van constant doen naar zijn. mijn boek #womanup staat boordevol tips om de omschakeling te maken.”