.
Jacques Vermeire
donderdag 27 mei 2021

Jacques Vermeire: “met emotionele shows moet je niet afkomen”

Jacques Vermeire viert 70ste verjaardag op gepaste wijze!

Jacques Vermeire mag vandaag, 27 mei, 70 kaarsjes uitblazen. Onze drie grootste televisiezenders zetten de komiek daarom in de bloemetjes. Een unicum in Vlaanderen.

Op VTM is er ‘Viva Vermeire’, op Play4 ‘Hit the Road, Jacques’, en op zondagavond 30 mei zendt één de show ‘Jacques 70’ uit. Nog steeds is Jacques Vermeire enorm populair bij de Vlamingen. En Jacques zelf? Die is ‘in zijn nopjes’!

“Ik vind het fantastisch dat alle tvzenders op mijn verjaardag springen”, geeft Jacques eerlijk toe in Primo. “Dat wil toch zeggen dat ik iets bewezen heb.”

“Ik vind het ook tof dat ik in al die projecten toch wel iets te zeggen heb in wat er uitgezonden of gemaakt wordt, het gaat per slot van rekening ook over mijn leven. Je moet bij mij niet afkomen met emotionele shows. Men heeft dat in het verleden eens geprobeerd: mij doen wenen. Maar dat lukt niet. Ik ween nooit!” lacht Jacques Vermeire in Primo.

“Echt niet. Ik lach alles weg, zelfs de grootste miserie. Ik ben een showman. Ik sta positief in het leven”, aldus Jacques Vermeire.