.
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire
vrijdag 19 november 2021

Jacques Vermeire liet zijn huis verzekeren: “mijn pronkstuk is 13.000 euro waard”

Hij deelt zijn passie met Vlaanderen in een nieuw programma

Sinds kort kunnen we op televisie kijken naar ‘Eenmaal, andermaal’, een programma gepresenteerd door Jacques Vermeire en Axel Daeseleire. Jacques is een grote liefhebber van kunst en exclusieve objecten en die laat hij graag zien in het programma.

Toch is er één object in zijn verzameling waar de man ontzettend trots op is en wat voor hem heel waardevol is. “Het trotst ben ik op de eerste editie van de SpiderMan- comic ‘Amazing Fantasy’. Ik schat dat die 13.000 euro waard is”, glundert hij in Dag Allemaal.

Jacques zijn verzameling bestaat uit heel wat mooie pronkstukken die allemaal stuk voor stuk veel geld waard zijn. De totale waarde van zijn verzameling verklapt hij liever niet. “Maar laten we zeggen dat mijn huis voor een flink bedrag verzekerd is.”

De passie voor exclusieve objecten kan Jacques dus meenemen naar het nieuwe VTM-programma waarin hij het opneemt tegen Axel Daeseleire. Met elk 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiekzaakjes af om spullen op de kop te tikken, die vervolgens worden geveild.

En Jacques is in zijn nopjes. “Dit is het leukste wat ik al voor tv deed, beter zelfs dan ‘Fc De Kampioenen'.

Bio van Jacques Vermeire

Meer Over:

Jacques Vermeire