.
Jacques Vermeire
maandag 5 december 2022

Jacques Vermeire en gezin maken realityreeks

Maar moet dat echt?

Wie had dat nog gedacht dat Jacques Vermeire een docusoap over zichzelf en zijn familie zou maken. Jacques heeft lang de boot afgehouden, maar lijkt nu toch gezwicht voor het plan.

De opnames zijn ondertussen in volle gang en momenteel volgen de camera’s de familie bij al hun activiteiten.

“Ik doe dit voor mijn kinderen. Vlaanderen kent mij vooral als DDT en gekkebekkentrekker, maar ik ben ook een familieman die er altijd is voor zijn kinderen. Julie verovert het internet als influencer en is samen met marketeer en danstalent Laurins. En Maxime staat op een kruispunt want hij zoekt volop zijn weg in het leven”, zegt Jacques in Tv Familie.

De fans kunnen de reeks in het voorjaar van 2023 verwachten, al zullen er ook veel mensen niet naar de reeks kijken. Zij hebben geen nood aan een zoveelste realityreeks op televisie.

‘Dit was het druppeltje wat ik nodig had om mijn tv-abonnement op te zeggen’, of ‘Ik denk dat ik mijn tv ga inruilen voor een aquarium’, zijn slechts enkele van de vele negatieve reacties. Al zijn we ervan overtuigd dat heel wat Vlamingen de avonturen van de Vermeires met plezier zullen volgen.

Download onze app voor Android of iOS