.
Jacques Vermeire, Julie Vermeire
vrijdag 27 mei 2022

Jacques en Julie Vermeire in Cannes voor wereldpremière ELVIS

Waarom zijn zij daar?

Woensdag vond de werelpremière van "ELVIS" in Cannes plaats in aanwezigheid van regisseur Baz Luhrmann, Priscilla Presley en acteurs Tom Hanks (Colonel Tom Parker), Austin Butler (Elvis Presley) en Olivia DeJonge (Priscilla Presley).
Onder de genodigden zagen we oa Shakira, Rebecca Hall, Winniey Harlow, Sharon Stone, rockgroep Måneskin en Kylie Minogue, maar ook Julie en Jacques Vermeire waren van de partij op deze prestigieuze première. Na de film zakten ze af naar de afterparty met optredens van Italiaanse rockgroep Måneskin en DJ sensatie Diplo.

"Wat een avond! Papa is grote fan van Elvis. Ik ken de muziek van Elvis uiteraard wel maar zijn leven iets minder, dus was het boeiend om dat verfilmd te zien. Deze film heeft mij werkelijk omvergeblazen! De beelden, de muziek, de acteerprestaties. Voor deze film moet je naar de bioscoop gaan.", aldus Julie Vermeire.
Jacques Vermeire vervolgt, "Baz Luhrmann is er werkelijk in geslaagd om met veel liefde voor Elvis een prachtige film te maken. Wat kan Austin Butler acteren. Een ontdekking!"

De film is vanaf 22 juni in de Belgische bioscopen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Julie Vermeire en Jacques Vermeire