.
Jacotte Brokken
woensdag 21 juni 2023

Jacotte Brokken: “Mensen hebben overal een mening over”

De negatieve reacties blijven altijd hangen

Wanneer je op tv komt en bekend wordt, dan bestaat de kans natuurlijk dat je wordt herkend wanneer je gewoon over straat loopt of naar de winkel gaat. Voor weervrouw Jacotte Brokken soms wel een reden om er altijd goed uit te zien.

“Ik was laatste naar de winkel in mijn schilderskleren en voelde me een beetje ongemakkelijk. Ik was bang dat er stiekem foto’s van me werden gemaakt. Maar omdat mensen me op tv altijd met make-up en gestylde haren zien, herkennen ze me niet zo snel wanneer ik me als een soort Ma Flodder tussen de winkelrekken begeef”, lacht Jacotte in Primo.

Jacotte is nog niet zo heel lang weervrouw, maar ze heeft de nadelen van op televisie komen al ondervonden. Op sociale media waren sommige mensen behoorlijk hard voor de weervrouw. Dat ze niet aan de schoonheidsidealen voldoet is volgens veel mensen een struikelblok.

“Tegenwoordig hebben mensen overal een mening over en zijn ze minder tolerant. Als publiek persoon is het daarom niet zo verstandig om alle commentaren te lezen. Hoewel de meerderheid van de reacties positief is, blijven de negatieve jammer genoeg vaak het langste hangen.”

Bio van Jacotte Brokken

Meer Over:

Jacotte Brokken