.
Jacotte Brokken
donderdag 1 juni 2023

Jacotte Brokken heeft een maatje meer: “De mensen hun tv is te klein” 

De commentaren zijn soms hard 

Bekend zijn is heel leuk, net zoals op televisie komen. De negatieve commentaren die er bij horen zijn iets minder leuk. Dat ondervond de gloednieuwe weervrouw Jacotte Brokken al heel snel.

“Frank Deboosere heeft mij gezegd dat ik een olifantenvel moet kweken tegen al die commentaren. Dus daar ben ik mee bezig. Ik pas de tactiek van de vermijding toe. Ik ga op sociale media niet op zoek naar comments en op TikTok en Instagram krijg ik veel complimenten”, vertelt Jacotte aan De Morgen.

Als er toch negatieve commentaar opduikt, dan twijfelt Jacotte niet. Die persoon wordt onmiddellijk geblokkeerd op haar account. Negatieve trollen komen er bij hier niet op.

De meeste negatieve commentaren die Jacotte te lezen krijgt gaat over haar geslacht of haar figuur. En die commentaren gaan soms heel ver.

“Zo schrijven mensen dat hun tv te klein is voor mijn postuur of dat ik de Ardennen afdek. Blijkbaar vinden velen dat alleen modellen op tv thuishoren. Ik haal dan mijn schouders op en denk: ‘Moeten we daar anno 2023 echt nog mee bezig zijn? Zijn we daar al niet lang voorbij?”

Bio van Jacotte Brokken

Meer Over:

Jacotte Brokken