.
Jacky Lafon
vrijdag 25 december 2020

Jacky Lafon mist haar ex-man Nest

Zij is de lockdown beu.

Het zijn geen makkelijke tijden voor Jacky Lafon, de actrice en zangeres staat nu al maanden niet meer op het podium. Jacky mist de zalen, de podia, het publiek, het applaus en de gesprekjes met de fans. Zoals de kaarten nu liggen zal Jacky Lafon nog een tijdje op de tanden moeten bijten. Tot overmaat van ramp is haar beste vriend en ex-man Nest Adriaensen ook nog eens naar Spanje verhuisd. Jacky, die in het Antwerpse woont, mist haar familie en vrienden aan de kust.

“Voor de eerste keer in mijn leven voel ik me trouwens eenzaam, al ben ik al een hele tijd alleen. Maar nu mag ik, op uitzondering van mijn dochter Nathalie en schoonzoon Jelle, niemand zien buiten die kleine bubbel. Ik ben een gezelschapsdier, ik die daarvan af, ja”, vertelt Jacky deze week in het weekblad Primo.

En dat afzien mag je best letterlijk nemen. “Angst overvalt me soms, dan neem ik daar iets voor. Of troost ik me met de gedachte dat er mensen zijn die er nog veel erger aan toe zijn. Die een geliefde kwijt zijn, die helemaal alleen op de wereld achterblijven. Ik bel wel veel meer dan vroeger met vrienden en kennissen en omgekeerd bellen ze me ook op”, reageert Jacky in het weekblad Primo.

Vroeger had Jacky nog de kans om met haar ex-man Nest af te spreken, maar ook dat lukt niet meer. De reden? Nest heeft samen met zijn vriendin Mieke zijn koffers gepakt en is naar Spanje verhuisd, al dan niet tijdelijk. In zijn vriendenkring schatten ze de kans klein in dat Nest het een jaar in Spanje zal volhouden, zijn vrienden denken dat hij zijn vrienden niet zal kunnen missen. In het weekblad Primo vertelt Jacky dat Nest naar Spanje verhuisd is en nu eerst gaat uitzoeken of hij het daar gewoon kan worden.
Maar zij mist haar ex-man, met wie zij nog altijd een goede band heeft. “Ik ben dus ook mijn beste vriend kwijt. Ik had een uitstekende band met hem, ook al omwille van onze dochter. Vaak gingen we samen in de buurt een koffie drinken of met Nathalie en Jelle erbij iets gaan eten. Ook dat is weggevallen. Ja, ik ben dus wel degelijk een goeie vriend kwijt. Het voelde oprecht raar aan toen ik hen heb zien vertrekken, dat geef ik toe. “